«Άστραψε και βρόντηξε» η Έλενα Ακρίτα για το Big Brother

Δεν έκρυψε την οργή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα για όσα χυδαία και μισογυνικά ακούστηκαν από παίκτη του Big Brother, ο οποίος ήδη απομακρύνθηκε από το ριάλιτι.Μάλιστα, η Έ. Ακρίτα «έδειξε» και το όπλο που η κοινωνία πρέπει να χρησιμοποιήσει για να αποτραπούν τέτοια απαράδεκτα και προσβλητικά φαινόμενα στην τηλεόραση.

Το πιο δυνατό όπλο κόντρα στην κουλτούρα του βιασμού είναι η τσέπη του σπόνσορα της. Εκτός από τους χορηγούς, πρέπει να…

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 7. September 2020

«Το πιο δυνατό όπλο κόντρα στην κουλτούρα του βιασμού είναι η τσέπη του σπόνσορα της. Εκτός από τους χορηγούς, πρέπει να πάρουν θέση και οι διαφημιστές. Στην Ισπανία μετά την αποκάλυψη του βιασμού μιας παίκτριας, οι περισσότερες εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους. Στην τσέπη, παιδιά. Στην τσέπη. #cancel_big_brother. #crash_rape_culture», έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook.

Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει ότι «τρίτος χορηγός αποσύρεται. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά, μόνο ο πόνος στην τσέπη είναι αφόρητος για παραγωγούς και κανάλια. Μπράβο στους χρήστες του Διαδικτύου που κινητοποιήθηκαν, ξεσήκωσαν το σύμπαν κι έφεραν αποτέλεσμα. Επόμενα βήματα η εισαγγελική παρέμβαση, το κόψιμο της εκπομπής και ένα γερό, πολύ γερό πρόστιμο. Είπαμε η τσέπη. Η τσέπη είναι ο στόχος #cancel_big_brother».

Τρίτος χορηγός αποσύρεται. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά, μόνο ο πόνος στην τσέπη είναι αφόρητος για παραγωγούς και κανάλια….

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 7. September 2020

Πηγη

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More